Ekonomi

Gündem olan ikinci el Togg reklamının ardından soruşturma başlatıldı

Yerli otomobil Togg’un ilk sahipleri nisan ayında yapılan çekilişle belirlenirken, T10X modelinin teslimatları da ay başından itibaren başladı. Togg’un fiyatı ise V1 RWD standart menzil için 953 bin TL, V2 RWD standart menzil için 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil için 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

4 KEZDEN FAZLA İSTEDİ

Togg’daki teslimatların ardından aracın ikinci el piyasası oluşmaya başladı. Araç ilan sitesinde ikinci el olarak satışa sunulan T10X modeli için çok yüksek fiyatlar belirlendi. 953 bin TL’den başlayan aracın fiyatı 3 milyon 500 bin ile 4 milyon lira arasında satışa sunuldu. Yapılan açıklamaların ardından kısa sürede alıcı bulan Togg, fiyatı neredeyse 4 katına çıktı.

RTÜK LİDER: SORUŞTURMA BAŞLADI

Konuyla ilgili açıklama yapan RTÜK Lideri Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından, “KESK Konfederasyonu’na bağlı. HaberlerYerli ve milli gururumuz TOGG üzerinden Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın inanılmaz bir fiyat manipülasyonu yaptığı belirtildi. haberlerKonuyla ilgili soruşturma başlatıldı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu